HERROEPINGSRECHT/BEDENKTIJD
 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag exclusief eventueel door ons gemaakte verpakkings en verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sun@nalladris.nl. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde door ons ontvangen is.

 

Als u van ons een product gekocht heeft dat in uw opdracht voor u ontworpen en gemaakt is, vervalt daarmee uw herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief

 

Vriendelijke groet,

Luc en Sun Lemmens

Taalkeuze

© 2009 - 2024 Nalladris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel